Somethin' to say? Was zu sagen? Des choses a dire?

Follow mrlemarquis on Twitter If you want to make a comment but can't find the "make a comment" box, which keeps on disappearing, just send it either to twitter, facebook or to me at: iwmpop@gmail.com , and I'll maybe publish it for you....Only said maybe....! Here's the latest one: (Who IS this guy called Keith.....) "I just wanted to leave a comment to say that (from personal experience), although you get a bit stinky for the first few weeks, after that you don't get any stinkier! And those olives do look nice, don't they? All the best" Keith

hungry?Thanks to Tina Concetta Marzocca.

Actuelle informations...New....Neu....

Due to illhealth I have decided to post my articles here:Just click on the link....


Depuis peu vous pouvez suivre des liens par voie du "Twitter" vers des articles amusantes et/ou intéressantes.......... Allez-y.... essayez. C'est en haut...
******
For some time, you can follow links chosen by mr le marquis and presented on "Twitter". These links are intended to inform and amuse you - every day, or nearly, new ones ....Try it out! It's just above...
******
Zeit einige Wochen Können Sie interessantes oder amüsantes Verfolgen durch "Twitter"... Fast jeden Tag was neues von mr le marquis ... Versuchen Sie es...Zu finden oben...

here it is....you wanted it....!

somebody (!) wanted to know so here it is...

simple local vegetables

Tuesday 11 January 2011

Quelques Recettes - some recipes - Einige Rezepten

If France is supposed to be the "Temple" of good food, it's only because time is taken to prepare, cook and EAT....Unfortunately, modern generations are rapidly becoming "modern" and losing touch with "La Bonne Table".....
*********
Si la France soit le "Temple" des bonne choses, c'est parce qu'on a pris le temps de préparer, déguster et manger des bonnes choses! Cela est en train de changer...les générations "moderne" n'ont plus les mêmes envies comme avant - on mange "rapidement" maintenant, et on est malade....!
*********
"Leben wie Gott im Frankreich" horte man oft.  Leider sind die Generationen nicht mehr wie vorher...Keine Zeit....Keine Lust.....Heute wird "Fast-Food" angesagt, wie uber all - und natürlich, die Leute sind öfters Krank als vorher..... 
*********


Recettes à la Une
Rollmops aux pommes Rognons à la moutarde de Meaux Beignets d'ananas
Rollmops aux pommes Rognons à la moutarde de Meaux Beignets d'ananas

Recette du jour   Menu du jour
Coupes irlandaises
  • Type de plat : Dessert
  • Difficulté : Facile
  • Coût de la recette : Abordable
  • Temps de préparation : 15 min
  • Temps de cuisson : Sans cuisson
  • Calories : Elevé
  • Pays : Irlande
  • Recette de : Aglaé Blin-Gayet

Ingrédients pour 4 personnes

  • 150 g de cookies au chocolat
  • 30 cl de crème liquide
  • 15 cl de café fort
  • 4 cuil. à soupe de whisky
  • 2 cuil. à soupe de cassonade.

Etapes de préparation

  1. Placez la crème liquide pendant 15 min au congélateur afin qu'elle soit très froide au moment de l'emploi. Entre-temps, sucrez le café avec une cuillerée de cassonade.
  2. Émiettez les cookies. Répartissez-en la moitié dans des verres. Imbibez d'un peu de café sucré puis de whisky.
  3. Fouettez la crème liquide très froide en chantilly. Versez-en une cuillerée à soupe dans chaque verre. Répartissez le reste de biscuits. Imbibez à nouveau de café et de whisky, puis recouvrez du reste de chantilly. Saupoudrez d'un peu de cassonade. Dégustez avec une cuillère.

Plus de recettes de cuisine
Suggestions
Liens pratiques
Le magazine

No comments:

METEO chez moi-Bei mir-my zone

This is what it's doing right now....or nearly! Go with your mouse to the image and click....

Lecker...Tasty... Appétissante

Des bonnes choses - de presque partout...! Leckereien von fast Uberall...! Tasty things from almost everywhere...! *********
European Goodies...! Slideshow: Mr’s trip from France to Europe (near Dieuze, Lorraine) was created by TripAdvisor. See another Dieuze slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.
******* iwmpop (mr le marquis)- Vauvert, France - Janvier 2011